top of page

Om oss

MaskinMäklarn startades 2015 av Jan Vellner som varit verksam som säljare och försäljningschef i entreprenadbranschen sedan 1990. Affärsidén var att erbjuda kunder och leverantörer hans erfarenhet och kunskap för att underlätta försäljningar av entreprenadmaskiner och redskap mellan säljare och kund.

 

Företaget utvecklades snabbt och sålde 30-40 maskiner per år under de första åren. Framgången krävde tid och försäljningen av skopor och redskap blev lidande. Lösningen blev att som första företag i branschen starta Onlinebutiken redan 2016 för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna erbjuda kunder i hela Sverige skopor, redskap och tillbehör till konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

 

Tillsammans med våra leverantörer SE Equipment och Steelwrist kunde MaskinMäklarn erbjuda ett av Sveriges största lager av skopor, redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner. Med deras stora produktsortiment och välfyllda lager kunde MaskinMäklarn i sin tur erbjuda sina kunder ett stort utbud av produkter med hög kvalitet med omgående leverans.

 

Under åren har vi ständigt utvecklat Onlinebutiken för att göra den mer användarvänlig bl.a. genom att minska antalet klick för att hitta det du söker och även erbjuda fördelaktiga betalningslösningar m.m. Vi vill påstå att vi idag har branschens mest utvecklade Onlinebutik på den svenska marknaden.

 

Vi har idag 1000-tals nöjda kunder som återkommer till oss tack vare vår höga service och goda kundrelationer.

bottom of page