MaskinMäklarn

MaskinMäklarn är en fristående konsult som åtar sig försäljningsuppdrag av begagnade Entreprenadmaskiner, Grävmaskiner och Hjullastare i hela Sverige. Uppdraget som mäklare är att göra både säljare och köpare nöjda med affären genom att bidra med kompetens och kunskap från över 25 års erfarenhet av entreprenadmaskinförsäljning. 

Sälja Entreprenadmaskin
 

Att sälja din grävmaskin, hjullastare eller någon annan typ av entreprenadmaskin genom MaskinMäklarn är superenkelt! 

 

Det enda du behöver göra är:

 

  • Ladda upp 8-12 bilder från olika vinklar, nedan "Lägg till en fil". (En bild på timräknaren och en på tillverkningsplåten måste vara med)

  • Vi skickar ett formulär till din E-post adress som du fyller i på ca: 5 minuter.

 

Vad får du?

 

Vi skriver inga bindande avtal. Du ger oss enbart rätten att sälja din maskin och du har alltid möjlighet att sälja din maskin själv när du vill. Om du säljer din maskin själv är det dock viktigt att du meddelar oss fortast möjligt så att vi kan avsluta vårt arbete och ta bort våra annonser.

 

Vid försäljning av din maskin är det du som är leverantör och har en juridisk affärsrelation med köparen, på samma villkor som om du sålde maskinen själv på t.ex. Blocket eller Mascus.  MaskinMäklaren utför enbart ett försäljningsuppdrag åt dig och har inte mandat att sänka priset, godkänna reparationer, utlova kompletterande utrustning eller fastställa slutligt pris utan accept från dig.

 

Det är viktigt att du är så uppriktig som möjligt om skick , eventuella skador och kondition på din maskin för att undvika eventuella tvister.

Du betalar ingenting förrän maskinen är såld! Kolla enkelt vad det kommer att kosta dig här!
Skriv in det förväntade försäljnings-priset och beräkna!
Köpa Entreprenadmaskin

Kolla vårt utbud eller skicka en efterlysning nedan. Vi kan erbjuda de flesta fabrikat och modeller. Skicka en efterlysning nu, det kostar ingenting!